Open Courses. Manteniment

Curs gratuït. Per a visualitzar-ho accedeix al campus virtual i registra’t, o inicia sessió a la plataforma ITeC Community.

Categories: ,

Presentació i objectius

El manteniment d’edificis és un conjunt d’activitats planificades i executades per assegurar el correcte funcionament, la seguretat i la durabilitat de les instal·lacions i estructures d’un edifici. Això implica inspeccions periòdiques, reparacions, neteja i actualitzacions d’equips i sistemes per prevenir avaries, garantir el confort dels ocupants i mantenir el valor de l’immoble al llarg del temps.

Posem al vostre abast aquest Open Course dedicat al coneixement dels diferents temes relacionats amb això, de la mà d’experts del sector.

Per a poder visualitzar-les registra’t a la plataforma ITeC Community i busca Open courses – Manteniment

Els cursos en línia es troben a la plataforma de cursos en línia de l’ITeC de Moodle. Mitjançant un correu electrònic s’enviaran les credencials pertinents per a poder accedir a elles.

Vols formació personalitzada per la teva empresa?

Gràcies a la nostra experiència al sector, dissenyem formació a mida en funció de les teves necessitats o les del teu alumne, adaptant-los a tots els nivells.

També et pot interessar